Livrare si Returnare

Livrare:

Livrarea comenzilor se va face prin Curier Rapid, in termen de 24-48h de la confirmarea telefonica a comenzii de catre un operator kangobike.ro . Oferim livrare gratuita in orice localitate din E.U. , pentru orice produs Kango achizitionat.

Oferim clientilor posibilitatea de a alege serviciul de curierat dorit, Cargus Curier  / Fan Courier.

Pentru informatii despre coletul expediat, puteti introduce numarul de expeditie al coletului pe site-ul curierului:

www.urgentcargus.ro     //     www.fancourier.ro

 

Returneaza usor si rapid :

Indiferent de motiv, ai dreptul 14zile sa returnezi orice produs comandat pe www.kangobike.ro. Clientii nostri beneficiaza de retur gratuit(nu percepem taxa pentru returnare) : transportul in cazul actiunilor de mai jos va fi suportat de catre client, astfel incat puteti returna/schimba produsul comandat in cel mai scurt timp posibil.

Tot ce trebuie sa faci este sa :

  1. Anunti dorinta de returnare: completezi foaia de retur din colet sau formularul de retur direct pe site cu datele facturii precum si ceea ce doresti sa se intample in continuare ( retur bani, schimb produs etc)
  2. Expediezi retur produsul: in cazul in care doresti returul banilor, va trebui sa ne expediezi retur produsul cumparat. Chemarea curierului la adresa o vom face noi pentru tine, trebuie doar sa ne apelezi la tel.:0757 112 729  sau sa ne scrii un e-mail: contact@kangobike.ro, sau o poti face individual direct pe site-ul curierului(www.urgentcargus.ro). Garantam restituirea banilor in cel mai scurt timp posibil, in acceasi zi in care vom primi coletul, vom efectua transferul bancar. Vom returna intreaga suma achitata pe factura, astfel incat dumneavoastra sa nu aveti nicio pierdere.
  3. Astepti noul produs: in cazul in care doresti un produs la schimb, noi iti vom expedia noul produs iar in momentul in care aceasta este sosit la usa, vei inmana curierului produsul pe care doresti sa il returnezi, gata impachetat.

 

  •  Formularele completate dupa 15 zile calendaristice nu vor fi luate in considerare. Returul produselor se face doar prin serviciul de curierat. Nu acceptam colete cu ramburs ( operatorii nostri trebuie sa verifice marfa primita retur si sa constate eventualele prejudicii inainte de a returnare contravaloarea produsului).
  •  Costurile de transport in cazul returnarilor sunt suportate de catre client. Produsele returnate trebuie sa fie nedeteriorare,  in aceeasi stare in care au fost primite.
  •  Utilizarea in mediul exterior a produselor Kango duce la pierderea dreptului de retur.
    In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la data informarii  SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
  •  www.kangobike.ro va înapoia contravaloarea comenzii prin transfer bancar in contul IBAN specificat in formularul de retur; Vom inapoia clientului intreaga suma platita pentru produsele noastre (suma completa de pe factura), astfel incat sa nu suferiti nicio pierdere in cazul in care produsul comandat nu este cel dorit.  Garantam restituirea banilor in cel mai scurt timp posibil, in acceasi zi in care vom primi coletul, vom efectua transferul bancar.

„Fiind o companie pentru familie, dorim sa atragem atentia ca nu dorim sa percepem taxe suplimentare in cazul retururilor neconforme, de asemenea, nu dorim sa oprim din suma returnata niciun cost suplimentar in cazul marfurilor returnate care nu sunt in aceeasi stare in care au fost primite (cutii rupte, ambalaje deterioare, etichete lipsa etc), desi legea ne permite acest lucru noi ….. nu o vom face. De aceea, va rugam ca in aceeasi masura sa oferiti o atentie sporita produselor noastre, sa le manevrati cu atentie de la primirea pana la returnarea lor. „

Translate »