Garantie

Garantia produselor:

Toate produsele Kango beneficiaza de garantie 24luni de la data achizitiei.

Garantia se ofera doar pe baza facturii fiscale si a chitantei de plata, pornind de la data emiterii facturii.

Toate produsele Kango beneficiaza de 3 feluri de garantie:
1. Garantia conformitatii – toate produsele Kango sunt conforme cu cele mai exigente standarde Europene in privinta calitatii si sigurantei, detinem certificate de calitate pentru fiecare produs in parte.
2. Garantia tehnica 24 luni – fara griji in privinta defectiunilor timp de 24luni. Preluam si reparam gratuit si rapid orice defect aparut in aceasta perioada.
3. Garantia satisfactiei – Incearca produsele noastre timp de 14zile iar daca nu esti multumit, returneaza gratuit, fara a pierde niciun leu ( iti vom inapoia intreaga suma platita pe factura). Valabil doar la produsele utilizate in interior care nu prezinta urme de uzura, murdarie, componente lipsa precum si sparte, indoite etc.

Metoda de solutionare rapida a posibilelor defecte:
1. se anunta echipa kango despre defectul aparut, prin telefon sau e-mail.
2. se trimit fotografii ale defectului pe adresa de e-mail: contact@kangobike.ro sau pe whatsapp: 0757112729
3. in functie de defectul aparut, oferim posibilitatea repararii la un service local ( din zona dumneavoastra), iar noi vom plati costul reparatiei direct catre prestator sau vom deconta ulterior factura direct catre dumneavoastra.
4. in cazul defectelor grave, vom prelua bicicleta prin curier la sediu nostru din Arad, unde vom proceda la repararea defectului in cel mai scurt timp.

Daca defectul aparut nu poate fi reparat, vom inmana clientului un produs in stare NOU.

Translate »