Despre Noi

Kangobike este un brand 100% romanesc, aparut in anul 2016. La fel ca si tine si noi suntem parinti si stim cat de departe este dispus un parinte sa mearga pentru a asigura protectia copilului. Suntem pe acelasi drum. De aceea principala noastra grija a fost sa concentram intreaga atentie asupra realizarii unui produs sigur pentru copil, pornind de la modul in care Kangobike ofera copilului o pozitie sigura chiar intre mainile mamei unde poate fi observat in permanenta. In felul acesta copii se vor simti aproape si in siguranta. In cazul unei biciclete clasice, cand folosesti o remorca pentru bicicleta sau un scaun suplimentar pentru copil, esti nevoit ca din clipa in clipa sa veghezi asupra micutului.

Cu Kangobike poti sa supraveghezi si sa vorbesti cu micutul tau, pe tot parcursul plimbarii, asigurandu-te ca se simte bine si in siguranta, fara a fi nevoita sa te intorci cu spatele. In orice clipa atat parintele cat si copilul poate folosi in deplina siguranta tricicleta Kangobike, aceasta oferind prindere in 5 puncte cu centura de siguranta pentru copil, precum si suport pentru picioare,  iar datorita protectiei pentru lantul de rulare, parintele este asigurat in totalitate.

Recenziile pozitive, de 5stele, primite de la clientii nostri, ne-au sustinut inca din primele zile de activitate, astfel incat de simtim raspunzatori sa ducem brandul Kangobike la un nivel cat mai inalt, avand in planul pe viitorul apropiat sa servim cat mai usor o partea cat mai mare din populatia Europei. Vezi aici toate recenziile foto primite de la clienti !

Continuam sa facem oameni fericiti ! Daca si tu doresti sa te numeri printre ei, te rugam sa ne contactezi cu incredere, iti vom prezenta singurul produs de acest gen din Romania care uneste familiile.

Asteptam cu nerabdare sa ne contactati in privinta oricarei intrebari legate de Kangobike. Totodata, ne-ar face mare placere sa auzim vesti despre tine si despre modul in care Kangobike ti-a schimbat viata, astfel incat gasesti mai jos datele noastre de contact:

www.Kangobike.ro

Str. Mihai Eminescu nr.13 ap.1

Arad

Acatrinei Alin

Telefon : 0757 112 729
E-mail: contact@kangobike.ro

Whatsapp : 0757 112 729

facebook.com/kangobike

youtube.com/kangobike

 

 

Suntem prezenti si pe :

Translate »