Condu cu incredere

Patru motive pentru care Kangobike ofera o experienta a condusului stabila si fara griji:

1. Increderea incepe cu cele 3 roti ale Kangobike

Datorita celor 3 roti, nu va fi nevoie sa lasi picioarele de pe pedale cand astepti la semafor. In majoritatea cazurilor, nu vei fi nevoita sa pedalezi in viraje. Urcarea si coborarea copilului in scaunul special se va realiza foarte usor si rapid, deoarece Kangobike se mentine in pozitie precum un tripod, datorita celor 3 roti.

Kangobike te ajuta sa virezi prin grijile vietii si viraje dificile, cu toate cele 3 roti pe pamant si cu zambete largi pe fata. Aminteste-ti intotdeauna sa conduci cu grija si sa incetinesti inaintea virajelor,  deoarece siguranta ta si a copilului tau este intotdeauna responsabilitatea ta. Pentru mai multe informatii, vezi rubrica ” Condu in Siguranta ” din manualul de instructiuni.

2. Am pus siguranta copilului pe primul loc

La fel ca si tine si noi suntem parinti si stim cat de departe este dispus un parinte sa mearga pentru a asigura protectia copilului. Suntem pe acelasi drum. De aceea principala noastra grija a fost sa concentram intreaga atentie asupra realizarii unui produs sigur pentru copil, pornind de la modul in care Kangobike ofera copilului o pozitie sigura chiar intre mainile mamei unde poate fi observat in permanenta. In felul acesta copii se vor simti aproape si in siguranta. In cazul unei biciclete clasice, cand folosesti o remorca pentru bicicleta sau un scaun suplimentar pentru copil, esti nevoit ca din clipa in clipa sa veghezi asupra micutului.

Cu Kangobike poti sa supraveghezi si sa vorbesti cu micutul tau, pe tot parcursul plimbarii, asigurandu-te ca se simte bine si in siguranta, fara a fi nevoita sa te intorci cu spatele. In orice clipa atat parintele cat si copilul poate folosi in deplina siguranta tricicleta Kangobike, aceasta oferind prindere in 5 puncte cu centura de siguranta pentru copil, precum si suport pentru picioare,  iar datorita protectiei pentru lantul de rulare, parintele este asigurat in totalitate.

Sistemul de franare Kangobike va opri tricicleta doar in momentul in care iti doresti. Cu ajutorul franei de parcare, vei putea mentine tricicleta ferma in pozitie fara a fi nevoie de actionare manuala continua. In cele din urma, te poti bucura de o plimbare alaturi de unul sau doi copii lasand deoparte toate grijile de siguranta, deoarece Kangobike este realizat din otel-carbon, un material mult superior bicicletelor clasice.

3. Nu trebuie sa fi mers vreodata pe bicicleta pentru a putea conduce Kangobike

Adevarul este ca multe mamici (precum si tatici) se simt intimidati de ideea de a pune copilul pe o bicicleta. Nu este de mirare, deoarece utilizarea unui scaun pentru copil sau a unei remorci atasate la bicicleta necesita mentinerea in echilibru pe doua roti. Insa cu Kangobike datorita designului cu 3 roti, iti va fi foarte usor sa manevrezi si sa te mentii in pozitie fara a avea nevoie de echilibru.

De aceea poti invata sa conduci Kangobike in timp foarte scurt si cel mai important, te vei simti in deplina incredere sa iei copilul la plimbare alaturi de tine. Asigura-te ca ai citit cu atentia instructiunile din categoria ” Prima plimbare cu Kangobike” inainte de a porni la drum impreuna cu copilul tau.

4. Intalneste singurul produs din lume care indeplineste standardele de siguranta atat pentru bicicleta cat si pentru carucior de copii

Kangobike a fost supusa testelor riguroase conforme cu cerintele Europene. Ca urmare, Kangobike indeplineste urmatoarele standarde de siguranta:

 

  • EN1888:2003 – Standardul de siguranta pentru carucioare copii
  • EN14764 – Standardul de siguranta pentru biciclete.

Translate »